Donateur worden?

Ontwikkelen van talent een beslissende factor. De talenten trainen bij een gewone amateurvereniging gemiddeld 2 keer per week of gemiddeld 2 uur per week. Dat is te weinig. Bij de voetbalschool VMP krijgen ze extra training aangeboden en is een vooropleiding van onze academie. De SAB Academie is dan op zijn beurt een soort vooropleiding om naar een BVO te kunnen. De talenten worden getraind door Top jeugdtrainers uit de omgeving van Breda en daarbuiten. Dat vergroot immers de aantrekkingskracht. De binding in deze omgeving krijgt bovendien een impuls en wij bouwen een data base op van talenten in de regio.

Naast extra trainingen voor de spelers is er ook behoefte aan nieuwe materialen en technische hulpmiddelen. Nieuwe technieken, databases, medisch onderzoek maar ook app’s met oefenstof.

De gestelde doelen zorgen voor een verdere professionalisering van de academie zodat onze toppers 7 dagen per week met voetbal bezig kunnen zijn.

inschrijfgelden toernooien en specialisten trainingen: € 2.500,00,-
Aanschaf trainingsmaterialen: € 1.500,00,-
Sportvision camera’s: € 6.000,00,-
Totaal bedrag: € 10.000,00

U ontvangt de factuur direct na betaling op het ingevulde e-mailadres.

Ambassadeur worden?

Geef de jeugd van de SAB Academie Breda de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Sta aan de basis van spelers die uiteindelijk verschillende stadions weer in vervoering kunnen brengen en laat als ambassadeur zien dat u een bijdrage wilt leveren aan de opleiding van talent in Breda en omgeving.

U kunt ambassadeur worden van onze jeugdopleiding door een keuze te maken uit hiernaast staande opties.
Uiteraard is het mogelijk om een ambassadeurs pakket op maat te maken, neem hiervoor contact op met info@sab-academiebreda.nl

Gezamenlijk kunnen we het niveau van onze toppers omhoog krijgen, want;

“Wat we doen, doen we goed!”

U ontvangt de factuur direct na betaling op het ingevulde e-mailadres.
Subtotaal
BTW
Totaal