Bijna 1 op de 3 verdient een stage bij een BVO!

Ognjen Peric, hoofdtrainer en initiatiefnemer van de SAB Academie, heeft naast de Academie ook een voetbalschool (Voetbal met Passie).
Deze voetbalschool fungeert mede als vooropleiding van de Academie.

Ik zat vandaag met hem samen om wat door te nemen voor het laatste deel van dit seizoen en het nieuwe komende seizoen. Er viel mij iets op en stelde hem de volgende vraag: Ogi ik merk dat je steeds meer energie krijgt de laatste tijd, waar heeft dit mee te maken?

Ogi: “Man, het slaat helemaal op hol! Al die jaren zweten. Mocht het ooit voorbij zijn kan ik voldaan terugkijken op prachtige jaren die ik heb gehad.
Het geloof van de kinderen en hun ouders, om bij mij jarenlang te trainen en zichzelf te blijven ontwikkelen. En ook het doorzettingsvermogen van de kinderen en ouders is geweldig, afvallen bij een BVO, erbij zitten, weer afvallen en er weer bij zitten. Er trainen bij mij wekelijks 100 spelers en daarvan hebben er dit seizoen 30 een stage afgedwongen bij een BVO. Dat is bijna 1 op de 3. Dat is echt vet en daar krijg ik echt heel veel energie van.

Dit heb ik in alle jaren nog nooit meegemaakt. Na de eerste 18 stages komen er ineens 11 stages bij voor onze spelers. Wat ben ik trots op alle jongens en op mezelf. Het is super om te zien dat er spelers bij zitten die niet alleen op de voetbalschool zitten maar met wie ik ook al een lange tijd 1 op 1 aan de slag ben.

De volgende spelers hebben dit seizoen een stage afgedwongen:
Willem II: Mike v e, Mike C en Niek
PSV: Jorg, Mehdi, Nordin en Destan
NAC: Amir, Xenne, Quint, Lars, Hidde, Rayan, Richano, Flip, Thijs en 1 speler anoniem
KNVB: (Amir) Keyane, Rayan B, Daan, Bram, Dean, Rayan s, Jouke, Thijs, Xenne en Nielson
Andere BVO: 1 speler anoniem