Partners van SAB ACADAMIE BREDA

Wij als academie zijn altijd op zoek naar verschillende soorten sponsoring. Een sponsor kan bij ons op twee manieren bijdrage, in de vorm van een dienstverlening of een financiële bijdrage. Wat wij aanbieden aan onze sponsoren is dat ze betrokken zijn bij ons maatschappelijk doel, maar daarnaast stimuleren ze ook talentontwikkeling. Wij hebben een goede naam in de omgeving van Breda en zijn bekend om het hoge niveau waar onze kinderen op voetballen. Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk, echter hebben wij 1 hoofdregel en dat is openheid van zaken. De sponsoren krijgen een balans aan het einde van het jaar waarbij ze zien waar hun geld naartoe is gegaan. Het gehele budget komt ten alle tijden ten gunste van het kind!

Talentenmuur

Alle spelers moeten gedurende het seizoen 2 sponsoren zien te vinden van € 150.
Dit budget besteden wij aan: de 4e training in de week , trainingsmaterialen , voetbalinhoudelijke activiteiten, barbecue voor alle sponsoren en partners van s.v. S.A.B. Breda en verschillende andere voetbalzaken.

Hoofdsponsor

Powderbox is een jonge snel groeiende onderneming en is de Nederlandse distributeur van een grote internationale Vending machine fabrikant. Powderbox biedt “Creative Vending Solutions”. Vending Machines zijn niet alleen een mooie service voor uw klanten en personeel, maar ook een mooie manier zijn om winstgevend producten te verkopen. Daarnaast kunt u onze automaten ook inzetten als media en promotiekanaal. U kunt de automaten kopen of huren in standaard uitvoering, maar eventueel ook volledig zelf ontwerpen en ‘wrappen’ tot een sterk marketing kanaal, waarmee u reclame kunt maken voor uw merk, product of dienst.
Wil je meer informatie over onze hoofdsponsor kijk dan snel op: www.powderbox.nl