SAB JO10-1 vs RBC JO10-1

Thuis team

Uit team

SAB Jo10-1

RBC JO10-1

 6  3

Talenten bij de tegenstander

Alfa en de Links back

Doelpuntenmakers

Assists

De beker, ja die willen wij!!

Wat een strijd vandaag tegen RBC. Eerlijk is eerlijk deze jongens kwamen maar met 1 doel naar Breda, namelijk winnen van SAB.
Helaas zag je dat ook in hun spel terug. Veel lange ballen en haastig voetbal waarbij er continue 1 aanvaller van RBC in stelling werd gebracht.
Een rare gedachte want de ontwikkeling van de andere spelers is die dan minder belangrijk? Wij waren vandaag niet in allerbeste doen, af en toe gingen de aannames en de individuele acties niet zoals het bij ons kan gaan.
Wat mooi was is dat de jongens hard bleven werken ongeacht dat ze het niveau niet helemaal haalde. Ze wilde graag door in de beker.
Er was helemaal niemand die een onvoldoende haalde en iedereen droeg vandaag bij een een overwinning tegen RBC . Wat uiteindelijk resulteert in een aantal mooie uitgespeelde aanvallen. Wij miste nog veel kansen waardoor de uitslag hoger had kan oplopen.  RBC was geen leuke tegenstander om tegen te spelen. Het ongepaste gedrag van de ouders van RBC die het veld op kwamen om kinderen er van af te halen, dat hadden wij nog niet meegemaakt.  Daarnaast het schreeuwen langs de zijkant en het provoceren richting de spelers en ouders van SAB, is een rare manier om kinderen te ontwikkelen. Voor de wedstrijd ging het gerucht dat veel spelers van RBC naar SAB zouden komen, echter willen wij dit via deze weg dit gerucht ontkrachten.Ook al zitten er een paar leuke spelers bij RBC, wij zitten niet op dit soort ouders te wachten. Bij ons is de omgeving die het kind krijgt het allerbelangrijkste. Daarbij moet het kind plezier hebben en zichzelf kunnen ontwikkelen.  Gelukkig  zijn er duidelijke afspraken tussen de staf, ouders en de spelers.  Je zag aan onze spelers en ouders dat ze geïntimideerd raakte van dit soort ongepast gedrag.

Man of the match : Luuk en Naut